LAG KRKA: Predavanja o ruralnom razvoju u Drnišu i Skradinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U organizaciji Lokalne akcijske grupe „Krka“ 29. listopada (srijeda) s početkom u 10 sati u prostoru kino dvorane u Skradinu, održati će se predavanje: „Program ruralnog razvoja RH 2014.- 2020. i uloga LAG-ova u njegovoj provedbi“.
Predavanje organizira LAG „Krka“ kako bi se postojećim ali i potencijalnim članovima dodatno približile koristi i prednosti članstva u LAG-u.
Drugo predavanje na istu temu održati će se u Drnišu, 03, studenog (ponedjeljak) s početkom u 10 sati u prostoru Male gradske vijećnice, a predavač na oba predavanja je Ranko Milić iz Clustera za eko-društvene inovacije i razvoj “CEDRA” u Splitu.

Lokalna akcijska grupa (LAG) “Krka” predstavlja lokalno partnerstvo po načelima LEADER programa, a sastoji se od predstavnika javnog, privatnog i nevladinog sektora.
LAG “Krka” djeluje na području sedam jedinica lokalne samouprave Šibensko-kninske županije, tu spadaju gradovi Drniš i Skradin, općine; Bilice, Ružić, Promina i Unešić te sedam naselja grada Šibenika: Brnjica, Čvrljevo, Dubrava, Goriš, Gradina, Konjevrate i Lozovac, osnovan je 27. studenog 2011. godine a trenutno okuplja 24 predstavnika civilnog, javnog i privatnog sektora.

Predavanje je besplatno za sve sudionike, a prijave se mogu izvršiti putem telefona: 022 886 693 ili e-mail adrese: lagkrka@gmail.com, kontakt osoba je Ivona Malenica, Voditeljica Ureda LAG-a „Krka“.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.