U Kninu otvoren ‘Centar za razvoj vještina’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Otvorenje ‘Centra za razvoj vještina’ je popraćeno prezentacijom na kojoj je javnost upoznata sa sadržajem i aktivnostima Centra u trajanju od 30 minuta. U prvom dijelu prezentacije govor je održao ravnatelj POU Knina Mato Milanović, a u drugom dijelu je voditeljica projekta Marijana Raič predstavila Centar za razvoj vještina.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 120.840,00 € financiranog iz EU sredstava ‘Poboljšanje pristupa tržištu rada ugroženih skupina’ u okviru IPA-e IV. komponente za Razvoj ljudskih resursa. Doprinos EU iznosi 105.990,45 € odnosno 87,71%.

sajam vještina1

Centar za razvoj vještina je otvoren u okviru provođenja aktivnosti projekta te će pružati usluge korisnicima/cama projekta odnosno dugotrajno nezaposlenim mladim osobama s niskom razinom obrazovanja i nezaposlenim mladim osobama pripadnicima nacionalnih manjina u svrhu povećanja zapošljivosti ovih ugroženih skupina na tržištu rada. Centar za razvoj vještina služit će kao referentno sjedište za provedbu radionica i osposobljavanja korisnika/ca projekta te pružanje usluga budućim korisnicima/cama Centra; obzirom da su aktivnosti Centra za razvoj vještina planirane i nakon završetka projekta  ‘Vještine za promjene’.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.