Smetlar Keko podučit će male Kninjane kako se ponašati s otpadom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Knin u sklopu projekta ‘Eko regija’ poziva djecu na lutkarsku predstavu o očuvanju okoliša ‘Keko Eko’ koja će se održati  23. svibnja u Domu HV-a u Kninu s početkom u 9.30 sati. Predstava je primjerena za djecu od vrtićkog uzrasta do petog razreda osnovne škole.

‘Keko Eko’ je priča o očuvanju okoliša – djecu koja bacaju otpatke smetlar Keko pokušava naučiti kako se treba ponašati nakon čega djeca odluče osnovati udrugu Eko… Priču prate songovi sa duhovitim i edukativnim tekstovima.

Podsjetimo, projekt ‘Eko regija: Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva’ financira se iz Kohezijskog fonda, kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 487.808 kuna, a bespovratna sredstva su odobrena u iznosu od 414.637 kuna, što je 84,9 posto ukupno prihvatljivih troškova.

Nositelj projekta Eko regija je Grad Knin, a projekt obuhvaća i Grad Vrgorac, Općine Pirovac, Biskupija, Tribunj i Kijevo.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: