Bogat program na kninskom Adventu

Silente u subotu nastupa na Adventu u KninuFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon nastupa Nene Belana & Fiumensa te Giuliana i Diktatora prošli vikend, program Adventa u Kninu nastavlja se i ovu subotu koncertom grupe Silente.

Silente će otpjevati svoje nove pjesme i svima dobro poznate hitove, a zabava počinje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. godini najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine.

Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku. U 2020/2021. bend je objavio 4 singla ‘Navečer se srca lome’, ‘Mene moje uši lažu’,Nikada ovako’ i ‘Poljubi me za kraj’ kojima su najavili novi album.

Uz glazbu i klizalište za sve uzraste, Advent u Kninu spremio je i gastronomsku ponudu uz pet kućica ugostitelja pa ćete tako tijekom koncerta moći uživati u  jelima i pićima.

Ulaz na koncert moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Organizatori sve posjetitelje pozivaju na pridržavanje epidemioloških mjera.


Pratite nas i na društvenim mrežama: