Nenad, Jozo i Nikola iz kninske gradske uprave u zasluženu mirovinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nenad Damjanović, Jozo Kolak i Nikola Lončar posljednjeg dana 2016. godine zaključili su svoj radni vijek i otišli u mirovinu iz kninske gradske uprave.

Gradonačelnik Knina Nikola Blažević obratio se bivšim djelatnicima i zahvalio im se za višegodišnji radni i profesionalni doprinos koji su dali za Grad Knin.

Tim povodom organiziran je i prigodni domjenak za zaposlenike te Nenada Damjanovića i Jozu Kolaka koji su se odazvali pozivu gradonačelnika na druženje u povodu njihova odlaska u mirovinu.

‘Gradonačelnik je istaknuo da su svojim doprinosom ostavili iza sebe otvorena vrata gradske uprave, naglasivši kako očekuje da će se godinama uspostavljano prijateljstvo nastaviti i ubuduće, bez obzira na činjenicu njihova odlaska u mirovinu.

U emotivnim govorima Nenad Damjanović i Jozo Kolak istakli su zadovoljstvo i zahvalnost što su gotovo punih 20 godina bili dijelom gradske uprave, izrazivši vjeru da će njihov učinak ostati pozitivno obilježen u arhivima Grada Knina i sjećanjima njihovih dugogodišnjih kolega’, priopćeno je iz gradske uprave.

knin 2


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.