Sufinancira EU

Maštoviti ste i kreativni? Prijavite se na tečaj za dizajn i izradu suvenira u KninuFoto: Ilustracija/Arhiva

Ukupno 10 osoba s područja Grada Knina bit će tijekom listopada obučeno za dizajn i izradu suvenira, i to u sklopu projekta ‘Kulturna i prirodna baština – resurs za razvoj turizma’ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

– Ovaj Poziv je namijenjen svima koji se bave dizajnom i izradom suvenira ili se planiraju baviti time. Ako si kreativna osoba koja ima odlične ideje za suvenire našeg grada, prijavi se na obuku za dizajn i izradu suvenira. Obuku će organizirati Turistička zajednica grada Knina u suradnji s Gradom Kninom, a provodit će se u listopadu 2019. godine. Obuka će se održavati na Pučkom otvorenom učilištu Knin – izvijestili su na stranicama Grada Knina.

U slučaju da se prijavi veći broj kandidata od predviđenog broja, bit će organizirano testiranje, o čemu će svi kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

Kandidati moraju zadovoljiti određene uvjete te priložiti motivacijsko pismo zajedno s kontakt podacima.

Prijavu uz navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti do 27. rujna na adresu Turističke zajednice grada Knina.

Detalje proučite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.