Prijaviti se mogu svi

Kraljevska utrka – Knin 2020: ‘Iznimno smo ponosni što ćemo biti domaćini’

‘Kraljevska utrka – Knin 2020’ bit će održana 29. kolovoza u gradu Kninu, a podijeljena je na dva djela s tima da  kraća utrka iznosi 6 km, a duža 19 km. Start duže utrke na 19 kilometara, nalazi se u podnožju moćne planine Dinare, s pogledom na njezin vrh, koji je ujedno i najviši vrh Hrvatske. Nedaleko od starta, izvire rijeka Krčić koja na svom kratkom toku ima šest mlinica i nekoliko slapova.

Pomoćnica direktorice Turističkog ureda Romana Marković nije mogla sakriti zadovoljstvo ovim novim projektom u čijoj organizaciji sudjeluje Grad Knin, Turistička zajednica Grada Knina i tvrtka Run Croatia.

– Ne možemo biti sretniji što će se jedna od ovogodišnjih Run Croatia utrka održati upravo u Kninu. Odabrane trase utrke zorno prikazuju sve prirodne i kulturne ljepote našeg grada i okolice, a malo tko će ostati ‘imun’ na njih. Priključite se Kraljevskoj utrci 29. kolovoza, koja je otvorena za svakoga, bez obzira na iskustvo. Pozivamo vas na zajedničko trčanje, istraživanje Knina i okolice i stvaranje novih prijateljstva u gradu podno velebne Dinare i stasite Kninske tvrđave – zaključila je Marković.

Nakon završetka utrka, natjecatelje i sve zainteresirane očekuje hrana, zabavni program i dodjela bogatih nagrada.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na utrku na web stranici ili na broj mobitela 0914430007 uz kotizaciju od 130 kuna po osobi, a za sve trkače koji se prijave do 19. kolovoza organizator osigurava majice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.