Kninski mališani u subotu imaju priliku sudjelovati u zabavno-edukativnom programu

Foto/Video: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Knin organizira zabavno-edukativni program za mališane koji će biti održan u subotu u parku kod kružnog toka s početkom u 10 sati i to u sklopu projekta ‘Eko regija’ povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje.

– Predviđeno trajanje programa je dva sata, a mališani će pod vodstvom animatora sudjelovati u radionicama, plesovima, igrama i kvizu na temu očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom. Mališani će na zabavan način naučiti kreativno koristiti papir, karton i plastiku u igri te kako odvajati otpad – izvijestili su iz Grada Knina na Facebooku.

Inače, projekt Eko regija odnosno provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva financira se kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija ‪2014. do 2020. godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi nešto više od 485 tisuća kuna, a bespovratna sredstva su odobrena u iznosu od oko 415 tisuća kuna, što je oko 85 posto ukupno prihvatljivih troškova.

Nositelj projekta je Grad Knin, a obuhvaća i lokalne samouprave Grad Vrgorac, Općina Pirovac, te Općine Biskupija, Tribunj i Kijevo.

(FOTO: Ilustracija/ Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: