Ljeto u Kninu

Kninjani, uzmite dekice i s mališanima uživajte u legendarnoj ‘Ježevoj kućici’

Predstava ‘Ježeva kućica’ održat će se večeras u sklopu manifestacije Ljeto u Kninu, u parku kod kružnog toka u 19 sati. Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati. Organizatori pozivaju Kninjane da ponesu dekice i uživaju u ovoj bezvremenskoj priči s univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitom domu. Ulaz je slobodan, a predstava traje 45 minuta.

– S obzirom na sve okolnosti, molit ćemo sve na pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koji će biti dostupni na ulazu u park. Također, prema preporukama nacionalnog i lokalnog civilnog stožera, svi posjetitelji će se popisivati na samom ulazu. Broj mjesta ograničen. Zbog lakšeg bilježenja posjetitelja, park će biti otvoren na jednom ulazu, odmah do kipa kralja Zvonimira – poručuju organizatori.

Kako bi skratili vrijeme čekanja prilikom popisivanja, možete se predbilježiti porukom na Facebook stranici Knin Tourist Board ili na e-mail adresu info@tz-knin.hr; potrebno je poslati svoje osnovne podatke: ime, prezime, broj telefona, a prilikom ulaska ćete se samo morati potpisati. Više informacija pogledajte OVDJE. 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.