Kninjani pripremaju disco plesnjak pod maskama uz odlične nagrade i tete čuvalice za najmlađe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najluđu noć pod maskama večeras od 20 sati u restoranu kralj Zvonimir u Kninu pripremaju Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Karnevalska udruga Knin. Organizatori najavljuju zabavu i ples uz vrhunski Disco Magic Band, primamljive nagrade za najbolje maske, tete čuvalice i animatorice, kako bi roditelji predahnuli i mnoštvo toga. S ciljem da se okupi što više Kninjana i Kninjanki, ali i gostiju iz drugih gradova, organizatori rade punom parom kako bi pripremili maskenbal za pamćenje i po mjeri svakoga. Spa-tretman u hotelu Olympia, večera u restoranu Tvrđavu i ulaznice za koncert klape Rišpet u Splitu nagrade su koje će se uručiti najkreativnijim maskama. Ulaznice, po cijeni od 30 kuna, ograničenog su broja i mogu se kupiti danas od 18 sati na šanku restorana Kralj Zvonimir. Djeca do 10 godina imaju slobodan ulaz.

Ulaznice možete i rezervirati na sljedeće načine: porukom u inbox na službenim Facebook i Instagram stranicama TZG Knina – Knin Tourist Board, e-mailom na info@tz-knin.hr. Rezervirane karte se moraju pokupiti najkasnije do 20 sati.

Luda disco večer pod maskama ove godine bit će osigurana uz Disco Magic Band, koji stiže direkt s najpoznatijeg maskenbala u Hrvatskoj ‘Lisinki pleše pod maskama’. Disco Magic je splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda! Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!

Zahvaljujući našem zlatnom sponzoru hotelu Olympia, najoriginalnija i najkreativnija maska (grupna ili pojedinačna) osvaja SPA tretman u hotelu Olympia (korištenje finske saune, jacuzzija i unutarnjeg bazena). Za drugo i treće mjesto pobrinuli su se organizatori. Druga najbolja maska (grupna ili pojedinačna) osvaja ulaznice za koncert klape Rišpet u Splitu u ožujku, treća večeru u restoranu Tvrđava – izvijestili su iz kninske Turističke zajednice.
Za sve ostale, koji ne osvoje nagrade, priprema se bogata humanitarna tombola u kojoj tradicionalno sudjeluju lokalni kninski obrtnici, ugostitelji i poduzetnici. Sva sredstva od kupovine tombola idu obitelji Ličanin-Šundić, čiji je otac u induciranoj komi preko mjesec dana, zbog oštećenja pluća.


Pratite nas i na društvenim mrežama: