Za troškove ogrjeva 1.050 kuna

Kninjani koji primaju naknadu Centra za socijalnu skrb, do listopada mogu podnijeti zahtjev za besplatna drva

Ilustracija

Građani Knina koji primaju minimalnu naknadu Centra za socijalnu skrb, do kraja rujna mogu podnijeti zahtjev za podmirenje troškova ogrjeva.

– Pozivaju se svi korisnici zajamčene minimalne naknade koji se griju na drva da  od 1. rujna 2020. godine do zaključno s danom 30. rujna 2019. godine, u Gradu Kninu, Ul. dr. Franje Tuđmana 2, 22300 Knin, podnesu pisani zahtjev za ostvarivanje prava na pomoć za podmirenje troškova ogrjeva u 2020. godini, koji se može preuzeti sa službene internetske stranice Grada Knina knin.hr ili u zgradi gradske uprave Grada Knina, Ul. dr. Franje Tuđmana br. 2, 22300 Knin, prizemlje (na porti), svakim radnim danom u vremenu od 8 do 13 sati – priopćeno je iz kninske gradske uprave.

Inače, Skupština Šibensko-kninske županije je u ožujku na sjednici donijela odluku kojom regulira podmirenje troškova ogrjeva u 2020. godini, na način da se samcu ili kućanstvu jednom godišnje odobri iznos od 1.050 kuna za podmirenje troškova ogrjeva.

Uz zahtjev Kninjani obavezno moraju priložiti rješenje o ostvarenju prava na zajamčenu minimalnu naknadu Centra za socijalnu skrb Knin, izjavu korisnika da se grije na drva i presliku broja tekućeg, žiro ili zaštićenog računa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.