Budući Poduzetnički centar

Knin traži izvođača za rekonstrukciju zapuštenog kompleksa tvornice Kninjanka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon dugotrajne borbe sa birokracijom, Grad Knin je konačno objavio otvoreni postupak javne nabave za odabir izvođača koji će rekonstruirati objekt nekadašnje tvornice Kninjanka u Poduzetnički centar.

– Radi se o daleko najvećem pojedinačnom ulaganju u poduzetničku infrastrukturu na području našeg Grada u povijesti, a budući Poduzetnički centar će predstavljati osnovu za rapidan razvoj kninskog gospodarstva – objavio je Marijo Čačić putem svoje Facebook stranice.

Ukupna vrijednost projekta je 33,3 milijuna kuna, od čega 85 posto čine bespovratna EU sredstva namijenjena za provedbu Intervencijskog plana Grada Knina, a za pokrivanje preostalih 15 posto vrijednosti projekta u gradskoj upravi očekuju, sukladno potpisanom Sporazumu o provedbi Intervencijskog plana, novac Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata od minimalno 50 posto do maksimalno 80 posto.

–  Ukoliko sve bude u redu i ukoliko ne bude dodatnih opstrukcija, kroz dva do tri mjeseca ćemo odabrati ekonomski najpovoljnijeg ponuditelja i uvesti ga u posao, nakon čega počinje teći rok od deset mjeseci u kojem svi radovi na objektu moraju biti gotovi – zaključio je Čačić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.