Za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika

Grad Knin raspisao poziv ugostiteljima za zakup sajamskih kućica

Arhiva - Knin Tourist Board
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Knin poziva  sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, da iskažu interes za zakup sajamskih kućica, koje će ponuditelji moći postaviti na igralištu Osnovne škole dr. Franje Tuđmana za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

-S ciljem dočaravanja duha predstojećih blagdana, a sve u skladu s važećim epidemiološkim  mjerama u  zakup se daje pet drvenih kućica dimenzija 2x2m, s osiguranim strujnim priključkom, a Grad Knin će osigurati prijevoz do navedene lokacije. Sudjelovati mogu ponuditelji koji imaju registriranu ugostiteljsku djelatnost, obrt, tvrtku ili kućnu radinost na području Grada Knina te slijedom toga mogu izdavati račune i provoditi fiskalizaciju – pozivaju iz Grada Knina.

Kućice se daju u zakup za vrijeme od 28. studenog do 31. prosinca 2021. godine, aradno vrijeme propisat će se sukladno važećim epidemiološkim mjerama.  Početna cijena za zakup iznosi tisuću kuna po kućici, za cijelo vrijeme trajanja zakupa. Rok za dostavu pristiglih ponuda je do 10. studenog 2021. godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.