Dvorana Srednje škole Lovre Montija

Grad Knin financirat će sanaciju krovišta sportske dvorane: ‘Činimo sve da objekt bude siguran i funkcionalan’

FOTO Huknet1
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Započeli su radovi na krovištu Sportske dvorane Srednje škole Lovre Montija kako bi se spriječilo plavljenje dvorane, a mijenjat će se svjetlarnik koji je bio glavni uzrok čestog prokišnjavanja, piše Huknet1.hr.

Cijena radova na krovištu iznosi 250 tisuća kuna, a u potpunosti će ih financirati Grad Knin.

– Ovo nije prvi put da smo financijski intervenirali u cilju sprječavanja štete. No sad je investicija značajno veća od dosadašnjih. Također je bitno naglasiti da Grad Knin nije osnivač škola, već je to Županija. Ipak dvorana je važan infrastrukturni sportski objekt u kojem se školuju i treniraju naša djeca i naši sugrađani te smo, unatoč ne baš dobroj proračunskoj 2020. godini, odlučili učiniti unutar naših mogućnost sve da objekt bude siguran i funkcionalan – kazao je gradonačelnik Knina Marko Jelić.

Podsjetimo, krov dvorane Lovro Monti prokišnjavao je za svake imalo ozbiljnije kiše, a najupečatljivija je ostala scena kada su za vrijeme utakmice Druge malonogometne lige između Kijeva i Murtera igrači preskakali mokre krpe, proklizavali i  padali po mokrom parketu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.