‘Dani sporta’ u Udruzi sv. Bartolomej: Proglašeni pobjednici i uručene zahvalnice najboljim volonterima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Dani sporta’ za invalidne osobe i osobe smanjene pokretljivosti organizirala je u Kninu Udruga sveti Bartolomej povodom obilježavanja Međunarodnog dana  osoba s invaliditetom.

Natjecanje je održano ovaj tjedan od ponedjeljka do četvrtka u poludnevnom boravku Udruge, a sudjelovalo je tridesetak natjecatelja, izvijestili su iz Udruge sv. Bartolomej.

U natjecanju u visećoj kuglani, na kojem je bilo 20 natjecatelja, prvo mjesto osvojio je Ante Budanko s  48 oborenih čunjeva, drugo mjesto pripalo je Josipu Horvatu s 39 oborenih čunjeva, a treće Damiru Zorku s 34 oborena čunja.

Natjecatelji su potom zaigrali pikado, a pobijedio je Danijel Sučić, drugo mjesto osvojio je Dragan Crnogorac,  a trećeplasirani je bio Tomislav Jakovac.

‘Dani sporta’ nastavljeni su natjecanjem u stolnom tenisu u kojem je nastupilo 10 natjecatelja, a pobjedu je odnio Tomislav Jakovac, Josip Horvat je bio drugi, a Danijel Sučić treći.

Natjecateljski program završio je boćanjem u kojem su nastupila četiri tima u parovima od kojih je najuspješniji bio par Toni Tomić i Josip Grabovac, drugi su bili Tatjana Alduk i Žanina Požega,a  treći Danijel Nakić i Ivan Šimunović.

Zatim je uslijedila dodjela medalja i diploma za sudjelovanje, te su uručene zahvalnice Damiru Zorku za najvolontera te Anti Budanku i Tomislavu Jakovcu za volontiranje.

Druženje je nastavljeno u prostorijama Udruge uz prigodni zabavni program.


Pratite nas i na društvenim mrežama: