Provjerite što su sve pripremili

Čarolija Adventa u Kninu počinje u petak otvaranjem klizališta i koncertom Nene Belana

Arhiva - Knin Tourist Board
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čarolija Adventa u Kninu počinje u petak, 3. prosinca otvaranjem adventa i klizališta na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana, a od 21 sat na okupljene će zabavljati Neno Belan & Fiumensi.

Osim koncerta Nene Belana, organizatori, Grad Knin i gradska TZ  su za ovogodišnji Advent u Kninu pripremili još puno iznenađenja.  Tako će na igralištu kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana biti postavljeno svima omiljeno klizalište, koje je besplatno za sve, a najmlađe će oduševiti i zanimljive predstave te dječji doček Nove godine.

– Očekuje vas i vrhunska gastronomska ponuda uz pet kućica ugostitelja. Uz Nenu Belana, publiku očekuje niz zabavnih koncerata pa će se tako na pozornicu Adventa u Kninu popeti Giuliano i Diktatori, Silente, Domenica i Dalmatino, dok će se za dobru atmosferu na dočeku pobrinuti Show Legende – poručili su organizatori.

Također, u parku kod kružnog toka subotom će se održavati, već tradicionalni, Božićni sajam na kojem posjetitelji mogu pronaći rukotvorine, ukrase, suvenire i ukusne delicije domaćih OPG-ova i obrtnika.

Važno je napomenuti da će se sva događanja održavati na otvorenom uz poštivanje epidemioloških uputa, a ulaz na koncerte moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Organizatori napominju da je program podložan izmjenama, u skladu s epidemiološkim mjerama.


Pratite nas i na društvenim mrežama: