Blagdanski ugođaj

Adventa neće biti, ali zato u Kninu svake subote možete posjetiti Božićni sajam

Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Božićni sajam u Kninu otvoren je danas i održavat će se svake subote sve do 19. prosinca od 9 do 12 sati ispred Nove tržnice.

Na sajmu posjetitelji imaju priliku pronaći prirodnu kozmetiku, pletene i heklane predmete kao i rukotvorine koje mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni. S obzirom na to da se bliži i prva adventska nedjelja, u ponudi su i adventski vijenci.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjeluje ukupno 11 izlagača – OPG Brankica Borović, Obrt ‘CONTROL C’, Udruga Carza, Likovna udruga Knin, KUD Kralj Zvonimir, Ti&Ja G, Kućna radionost Borka G. Marin, a iz Šibenika stižu Kućna radinost Šibenik i Kućna radinost Branka. U prosincu će se pridružiti još dva izlagača učenička zadruga SS Lovre Montija iz Knina sa svojim proizvodima i udruga Čarobni svijet s humanitarnom akcijom.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

– OPG Brankica Borović ponudit će svoju, sad već daleko poznatu, prirodnu kozmetiku Viktoria Naturally. Božićne suvenire i razne rukotvorine možete pronaći na štandu Udruge Carza, Likovne udruge Knin, Kućne radinosti Ti&Ja, Kućne radinosti Borka Marin, dok će Kućna radinost Šibenik nuditi razne suvenire i kuglice u obliku šibenske kape. Kućna radinost Branka, ali i ostali, ponudit će svim posjetiteljima adventske vijence i kuglice za bor, a KUD Kralj Zvonimir, osim raznih drugih rukotvorina poput nakita, u ponudi ima pletene i heklane predmete. Obrt Control C će izrađivati unikatne božićne poklone pa ćete primjerice moći izraditi svoje fotografije u kugli. Također, nemojte propustiti priliku posjetiti i prostor Nove tržnice, gdje možete kupiti domaću hranu, povrće i voće te razne domaće proizvode naših lokalnih proizvođača. Idealna prilika za subotnju kupnju nakon koje ćete se osjećati sjajno – priopćeno je iz Turističke zajednice grada Knina.


Pratite nas i na društvenim mrežama: