FOTO: Konačno priključak na vodovodnu mrežu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Do kraja tjedna trebali bi biti gotovi 200 tisuća kuna vrijedni radovi izgradnje sekundarne vodovodne mreže u Sedramiću, nakon kojih će kućanstva svakog pojedinog zaseoka konačno imati priliku priključiti se na vodovod.

Radovi su u tijeku u naseljima Plazonje, Minge i Đeke, te u gornjem Sedramiću u Čavkama i Brnadama. Nakon Pakovog Sela, Pokrovnika i Žitnića, gdje se radovi privode kraju, završena je priča o žednoj Zagori, kazao je prilikom obilaska radova u Sedramiću gradonačelnik Drniša Josip Begonja.

Sedramic2– Sveukupno gledajući radovi u vodoopskrbi koji su obavljeni ili su u tijeku na području Pokrovnika, Pakovog Sela, Sedramića i Žitnića vrijedni su oko 3,5 milijuna kuna. Po pitanju podizanja razine infrastrukture u ovim drniškim naseljima ostaju otvorena još neka pitanja, poput nerazvrstanih cesta i slično a koja ćemo također u ovom mandatu nastojati riješiti- kazao je gradonačelnik Begonja.

Predsjednik Mjesnog odbora Sedramić Anđelko Čavala Rosi zadovoljan je što konačno nijedno domaćinstvo u 15 zaseoka neće biti bez vode.

Sedramic3-Napokon smo dočekali ono što su čekali još naši preci, bio je to njihov san. Bez vode nigdje nema života a posebno na selu. Veliki je to pomak za standard života na selu koje sada ima i vodu i struju i sve ostale potrebne infrastrukturne uvjete- kazao je predsjednik Čavala.

FOTO: Radio Drniš (izvor)


Pratite nas i na društvenim mrežama: