Ukupna vrijednost projekta je 327 tisuća kuna

Završen projekt navodnjavanja nogometnog igrališta NK DOŠK-a u Drnišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završen je projekt ‘Izgradnja sustava za navodnjavanje na nogometnom igralištu NK DOŠK u Drnišu’, za kojeg je 23. travnja 2020. godine sklopljen ugovor o financiranju između Grada i Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, objavljeno je na Facebook stranici Grada Drniša.

Riječ je o projektu pod nazivom ‘Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika’ , koji je još u veljači 2019. godine prijavljen na natječaj.

Cilj projekta je revitalizacija i infrastrukturno opremanje nogometnog igrališta u samom centru Drniša i kako bi se povećala kvaliteta života i uključenost građana u sportske aktivnosti koje se odvijaju na nogometnom igralištu, te dugoročno smanjenje troškova vezanih za održavanje sportskih terena.

Ukupna vrijednost projekta je 327 tisuća kuna, a bespovratna sredstva iz EU fondova iznose oko 186 tisuća kuna. Razliku novca je osigurao Grad Drniš u vlastitom proračunu.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.