'Vještina komuniciranja'

U Pakovu Selu održane radionice za nezaposlene u sklopu projekta ‘Osposobljavanjem do zaposlenja’Foto: Grad Drniš

U Pakovu Selu 25. i 26. lipnja održane su radionice za nezaposlene pod nazivom ‘Vještina komuniciranja’. Na edukacijama je sudjelovalo nekoliko nezaposlenih osoba, koje su uz pomoć educiranih stručnjaka radile na poboljšanju komunikacijskih vještina, a sve kako bi stekli nove vještine koje će im pomoći u pronalaženju posla u budućnosti.

Ova radionica je održana u sklopu projekta ‘Osposobljavanjem do zaposlenja’, koji se provodi na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru poziva ‘Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina’, a financira se iz Europskog socijalnog fonda.

Drugi dio radionica pod nazivom ‘Vještina komuniciranja’ održat će se  1. i 2. srpnja.

Sve zainteresirane osobe moraju obavezno izvršiti prijavu putem linka https://forms.gle/NYEyYBdcQUfq9Zcp8

Tijekom sudjelovanja na radionicama, svim sudionicima je osigurano osvježenje i jedan obrok. Također će se svim sudionicima podmiriti putni troškovi od mjesta stanovanja do Pakova Sela, ako je prebivalište na području Šibensko-kninske županije, izvijestili su iz Grada Drniša.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.