Broj sudionika je ograničen

Prijavite se na radionicu s bicikliranjem i slobodnim penjanjem na Promini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Grada Drniša pozivaju zainteresirane mještane šireg područja Drniša, posjetitelje, zaljubljenike u prirodu i sportske entuzijaste na sudjelovanje u jednodnevnoj edukaciji o konceptu aktivnog odmora u Drnišu i okolici. Edukacija će se sastojati od bicikliranja po novouređenoj stazi na Promini s kraćim zaustavljanjima i interpretacijom prirodnih vrijednosti te osnovne obuke za slobodno penjanje, a održat će se 29. kolovoza.

Cilj radionice je promovirati potencijale razvoja sportsko-rekreacijskog turizma na širem području grada Drniša te potaknuti zajednicu za održivo korištenje vrijednih prirodnih resursa te posjetiteljske infrastrukture izgrađene unutar projekta ‘Natura Drniš – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000.

Organizatori radionice su Grad Drniš i tvrtka Motonautika-Luke, a izvoditelji Planinarsko društvo ‘Promina’ i suradnici.

Program radionice:

09,00 – 09,15 Okupljanje na Poljani i kratki uvod

09,15 – 11,45 Bicikliranje po novouređenoj stazi na Promini uz kratka zaustavljanja te interpretaciju prirodnih vrijednosti

11,45 – 12,00 Kratak odmor

12,00 – 16,00 Obuka za slobodno penjanje: teoretski i praktični dio

16,00 – 16,45 Ručak za sudionike

16,45 – 17,45 Povratak

Što ponijeti?

Vodu i okrjepu tijekom kratkog odmora (voćku, energetsku pločicu,…), sportsku odjeću prilagođenu vremenskim uvjetima, šešir/kapu i naočale, zaštitnu kacigu po izboru.

Sudionicima će biti na raspolaganju ukupno pet električnih i tri obična bicikla, a moguće je korištenje i vlastitog bicikla na električni i obični pogon.

Zbog ograničenog broja sudionika na samo osam, potrebna potrebno se prijaviti na martina@ecoedumedia.eu, najkasnije do četvrtka, 27. kolovoza u 12 sati.

Uz radionicu planiranu za 29. kolovoza, održati će se još dvije: 5. rujna i 12. rujna 2020. godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.