PREDSJEDNIŠTVO HSP AS IZ DRNIŠA: Spremni smo preuzeti odgovornost vlasti i upravljanja državom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Proširena sjednica Predsjedništva HSP AS održana je danas, u subotu, 5. rujna, u Gradskoj vijećnici Grada Drniša kojom je predsjedavao predsjednik HSP AS prof. Ivan Tepeš.

Na sjednici održanoj u Drnišu donešen je jednoglasan zaključak prema kojemu je HSP AS spreman za parlamentarne Izbore i pobjedu Domoljubne koalicije kada god oni budu raspisani i održani, stoji u priopćenju predsjedništva HSP AS.

Nadalje, jednoglasno su prihvaćena sva izvješća o operativnim aktivnostima na ustroju stranke od Iloka do Župe dubrovačke te izvješća stranačkih tijela koja su radila na izradi Gospodarskog programa, kako stranačkog tako i koalicijskog. Pregovaračkom timu stranke jednoglasno su dane ovlasti za završetak razgovora sa strateškim partnerom unutar Domoljubne koalicije HDZ-om te oko potpisivanja aneksa dosadašnjih sporazuma i onih koji će se odnositi na predstojeće izbore.

HSP AS je spreman po prvi put u povijesti pravaštva kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka preuzeti odgovornost vlasti i upravljanja državom. Navedeno se temelji na našem političkom opredjeljenju da ne smatramo politiku podjelu plijena nego služenje građanima.

U tom duhu HSP AS je na ovoj proširenoj sjednici izrazio zadovoljstvo da dosadašnje pregovore vodstvo stranke nije vodilo na bazi ucjene i trgovine nego na temelju međustranačkog dogovora da će nakon preuzimanja ove vlasti buduću Vladu Republike Hrvatske voditi stručni i sposobni, a ne kao do sada podobni i nesposobni.

Puna potpora izrečena je Tomislavu Karamarku kao budućem mandataru koji ima odgovornost i obvezu sastaviti Vladu koja će moći i znati provesti obećano i ono što svi građani od Domoljubne koalicije očekuju.

Svjesni činjenice da ćemo ove izbore dobiti na gospodarskom programu HSP AS neće dopustiti da ostanu zanemarene ideološke i svjetonazorske smjernice koje u svom programu zagovara te u javnosti provode. Poručuju iz predsjedništva HSP AS koje danas boravi u Drnišu. 


Pratite nas i na društvenim mrežama: