Novi predsjednik NK DOŠK Darko Ćevid

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Novi članovi Upravnog Odbora su: Darko Ćevid, Tomislav Pleadin, Ivica Dujić, Ante Galić, Tomislav Dželalija i Jure Ivić. U Nadzorni Odbor kluba izabrani su Boris Vukušić, Marko Kunac i Ante Vranković, a Stegovnu komisiju čine Ante Abramac, Ivica Kranjac i Vlade Radeljak. Izmjenama Statuta kluba broj članova Upravnog Odbora kluba smanjen je s 9 na 7 članova.

Novoizabrani predsjednik Darko Ćevid istaknuo je da se prihvatio ovog zahtjevnog posla na nagovor ljudi iz kluba. ‘U njima sam prepoznao ljude i osobe koje DOŠK-u žele sve najbolje iako znam da je trenutna situacija u klubu jako teška i zahtjevna – kazao je Ćevid.

Ćevid je kao glavni dio svog programa kao predsjednika kluba naveo još bolju organizaciju Omladinske škole u kojoj trenira više od 120 djece, educiranje i školovanje trenera, kao i dovršetak infrastrukturnih radova na Podvornici kako bi se stekli još bolji uvjeti za rad i treniranje.

‘Pozivam sve one koji su voljni pomoći bilo kakvim savjetom da su dobrodošli u klub jer DOŠK je klub svih nas’- kazao je Ćevid.

Pred trenera i momčad nije stavljen nikakav imperativ osim forsiranja što više mladih igrača iz Omladinske škole, ali naravno da je i dobar rezultat uvijek dobrodošao jer to nalaže tradicija ovog kluba, istaknuo je na kraju novi predsjednik nogometnog kluba DOŠK Darko Ćevid.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.