U organizaciji Gradskog pjevačkog zbora 'Neuma' iz Drniša

Na Festivalu duhovne glazbe ‘Jubilate deo’ ove će godine online nastupati 11 zborova

Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradski pjevački zbor ‘Neuma’ iz Drniša, kao i proteklih godina, organizira Festival zborske duhovne glazbe ‘Jubilate Deo’, a deveto izdanje Festivala bit će drugačije od proteklih budući da će se prvi dan festivala ove godine održati u online formatu, na YouTube kanalu u subotu 3. listopada u 19 sati.

Tako će, osim same ‘Neume’ na online koncertu u subotu  nastupiti Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, Hrvatsko glazbeno društvo ‘Zvijezda Danica iz Kraljevice, Hrvatsko pjevačko društvo ‘Slavulj’ iz Petrinje,  Mješoviti katedralni zbor iz Šibenika, Mješoviti pjevački zbor ‘Camerata Vocale Split’ iz Splita, Mješoviti pjevački zbor ‘Emil Cossetto’ iz Zagreba, Mješoviti zbor župe Svi Sveti iz Sesveta, Riječki komorni zbor ‘Val’, Zbor mladih ‘Vedrina’ iz Lobora i Ženska vokalna skupina ‘Lira’ iz Rijeke.

Drugog dana Festivala, u nedjelju 31. listopada, u 10 sati će u drniškoj župnoj crkvi Gospe od Ružarija misu pjevati te održati koncert Dječji zbor ‘Sveti Ante’ iz Drniša.

Inače, 9. Festival zborske duhovne glazbe ‘Jubilate Deo’ organizira Gradski pjevački zbor ‘Neuma’, uz suorganizaciju Pučkog otvorenog učilišta Drniš i župe Gospe od Ružarija. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Drniš, Turistička zajednica Grada Drniša te Radio Drniš.

Prvi dan festivala, na kojem će nastupiti 11 zborova možete pratiti ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.