Natječaj traje 15 dana

Mladim obiteljima Grad Drniš sufinancira kupnju prve nekretnine sa do 70 tisuća kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Drniš objavio je javni natječaj za sufinanciranje kupnje stambenog objekta mladim obiteljima na području Drniša. Mlada obitelj može ostvariti pravo na sufinanciranje Grada Drniša pri kupnji stambenog objekta, odnosno kuće ili stana, u visini do 25 posto kupoprodajne cijene, a maksimalno do 70.000 kuna što uključuje i porezna davanja. Ugovorena kupoprodajna cijena utvrđuje se na temelju valjanog kupoprodajnog ugovora, potpisanog i ovjerenog kod javnog bilježnika.

Posebno povjerenstvo provest će bodovanje kandidata, a pod pojmom ‘mlada obitelj’, sukladno Programu mjera za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Drniša, smatra se podnositelj prijave i njegov bračni ili izvanbračni drug pod uvjetom da jedan od njih nije navršio 41. godinu života, te da svoje stambeno pitanje rješavaju prvi put u trenutku raspisivanja natječaja. Mladom obitelji, također, smatra se i jednoroditeljska obitelj koju čine dijete odnosno djeca i jedan roditelj ili samohrani roditelj, pod uvjetima iz prethodnog stavka.

Natječaj je otvoren 15 dana, a sve uvjete natječaja i kriterije bodovanja te podatke potrebne za prijavu na natječaj možete pronaći na LINKU.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.