Izabrano novo vodstvo mladeži HDZ-a Miljevci

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Anamarija Duilo jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu Temeljnog ogranka mladeži HDZ-a Miljevci. S tim je zamijenila dosadašnju predsjednicu Zrinku Kulušić, inače predsjednicu mladeži HDZ-a Grada Drniša.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Antonija Vatavuk, Marija Puljić, Irena Puljić, Marijana Kisić, Mate Dželalija i Antonio Vlaić, a za članove Nadzornog odbora Ante Ivić, Kristina Jurašin i Antonija Gverić.

Otvaranje izborne skupštine započelo je himnom, te odavanjem počasti minutom šutnje za prvog hrvatskog predsjednika i osnivača HDZ-a dr. Franju Tuđmana, te za sve poginule branitelje koji su svoje živote položili za slobodnu i neovisnu državu Hrvatsku.

Na početku Izborne skupštine nazočne su pozdravili član središnjeg odbora Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Gradskog vijeća Grada Drniša Ante Galić, te tajnica Gradskog odbora i predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Grada Drniša Niveska Vlaić koja je u svom kratkom obraćanju podsjetila na izborne uspjehe stranke na području Drniša.

IZVOR: Drnišnews


Pratite nas i na društvenim mrežama: