Povodom Dana planeta Zemlje

Grad Drniš organizira virtualnu izložbu dječjih radovaFoto: Ilustracija

Danas se obilježava 50. obljetnica Dana planeta Zemlje, a obilježavanju će se priključiti i Grad Drniš i Koordinacijski odbor akcije Grad Drniš.

Pozivaju se djeca da Dan planeta Zemlje obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo, da svoje osjećaje i promišljanja prenesu na likovne radove i da ih njihovi roditelji pošalju do petka 24. travnja na mail: dnd.drnis@gmail.com.

Na likovnom radu je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta. Najljepši radovi će biti objavljeni na virtualnoj izložbi na web stranici Grada Drniša, javlja Radio Drniš.

Slanjem likovnih radova na poziv ‘Ostani doma i obilježi Dan planeta Zemlje’, roditelj pristaje da se ime, prezime i dob djeteta javno objave na službenoj stranici Grada Drniša www.drnis.hr.

Odvojimo otpad, reciklirajmo ga, smanjimo potrošnju vode i električne energije te svojim primjerom pokažimo najmlađima kako svakog dana malim stvarima možemo pomoći našoj planeti Zemlji da bude što zdravija, jer je ona jedini dom koji imamo.

Na linku se može preuzeti besplatno bojanka ‘Otpad nije smeće i od tebe sve kreće’, koju je Grad Drniš izradio u sklopu projekta izgradnje reciklažnog dvorišta u Gradu Drnišu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.