Hvalevrijedna donacija

Fra Damir Ćiro Čikara i tvrtka ‘Inel’ donirali respirator Domu zdravlja Drniš

Radio Drniš

Domu zdravlja Drniš i ravnateljici Blaženki Topčić danas je uručen respirator Medumat Standard 2. Uručili su im ga drniški župnik fra Damir Ćiro Čikara i predstavnik tvrtke ‘Inel – medicinska tehnika’ Mario Babić.

– Ne dao Bog da ikad ikome zatreba, ali se sigurnije osjećamo sad kad znamo da ga imamo. Sam uređaj koštao je oko 10 tisuća eura, a cijena inače ide i preko 13, 14 tisuća eura, tako da zahvaljujemo gospodinu Babiću i tvrtki Inel – kazao je tom prigodom fra Čikara.

U Domu zdravlju Drniš u planu je izgradnja stacionara za kojeg je ovaj uređaj kojega Drniš do sada uopće nije imao – prijeko potreban, kazala je ravnateljica Topčić.

– Ovaj respirator značit će puno jer u planu nam je stavljanje u funkciju stacionara, što je važno za ovaj dio županije. To nije samo respirator, ima i milijun drugih funkcija tako da je ovo hvalevrijedna donacija našeg župnika i tvrtke Inel – poručila je ravnateljica Doma zdravlja Drniš za Radio Drniš.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.