Čestitamo!

DV Drinovci osvojio drugo mjesto u izboru za najljepši vrtić Hrvatske. Maslačak obranio titulu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dječji vrtić Drinovci izborio je titulu drugog najljepšeg vrtića u Hrvatskoj sa osvojenih 3.403 glasova, preko 300 sherova, te preko stotinu komentara, piše Gradonačelnik.hr.

DV Maslačak iz Belišća obranio je prošlogodišnju titulu i uvjerljivi je pobjednik i ovogodišnjeg izbora za Najljepši gradski vrtić.

Nakon što su prošle godine pobjedu odnijeli sa tada nedodirljivih 1.923 lajka, ove su godine osvojili dvostruko toliko i trijumfirali sa čak 3.890 lajkova. Belišćanski vrtić njegovi su fanovi sherali 364 puta, a podržali ga dodatno u preko 300 komentara.

Iako se ove godine za titulu najljepšega natjecao samo jedan vrtić više nego lani, konkurencija je bila puno jača, pa je tako i belišćanski vrtić imao ozbiljnog konkurenta – novootvoreni, doista spektakularni vrtić iz Drniša. U jednom trenutku drniški vrtić je čak prešao u vodstvo, no vrlo brzo su se belišćanski fanovi angažirali još jače i vratili u uvjerljivo vodstvo od nekih 300 glasova više, da bi utrku završili na preko 400 glasova više od drugoplasiranog drniškog vrtića.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: