Drniški Crveni križ pripremio pakete hrane i higijenskih potrepština za potrebite

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradsko društvo Crvenog križa Drniš poziva sve korisnike zajamčene minimalne naknade kao i starije materijalno i financijski slabostojeće građane drniške krajine i žitelje Općine Ružić, da u prostorijama Crvenog križa Drniš do kraja studenoga predignu poklon pakete hrane i higijenskih potrepština.

– Pravo na pakete koji su osigurani u okviru programa ‘Humanitarni paket za Dalmaciju i primorje’ imaju svi korisnici zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb, kao i svi građani stariji od 65 godina čija mjesečna primanja ne prelaze 1.500 kuna ako su samci, odnosno 2.000 kuna ako su u paru – poručuju iz drniškog Crvenog križa.

Poklon paketi se, uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine, odnosno socijalne pomoći, mogu preuzeti svakim radnim danom, osim sutra, od 8 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa Drniš, ulica Nikole Tesle 39.

Iz Crvenog križa Drniš mole sve sugrađane da o akciji obavijeste svoje, osobito starije i potrebite susjede, prijatelje, rodbinu i znance koji ne koriste internet i druge medije i koji stoga nisu upoznati sa podjelom paketa, kako bi svi mogli iskoristiti pravo koje im pripada.

Ostale informacije moguće je dobiti na telefon Crvenog križa Drniš 022 886-755.


Pratite nas i na društvenim mrežama: