Begonja donio novu odluku

Drniška djeca od ponedjeljka ponovno u vrtiću

Radio Drniš

Dječji vrtić Drniš, zajedno sa svim područnim odjelima, od ponedjeljka nastavlja s radom. Odlučio je tako drniški gradonačelnik Josip Begonja novom odlukom s kojom je poništena privremena odluka o zatvaranju drniškog vrtića zbog proboja koronavirusa u tu ustanovu.

– Svi zaposlenici obvezni su pridržavati se preporučenih mjera Nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite  te Stožera civilne zaštite grada Drniša, kao i preporuka HZJZ-a o zaštiti od Covida-19 – piše u odluci.

Posebno se to odnosi na beskontaktno mjerenje temperature zaposlenicima i djeci, nošenje zaštitinih maski, te dezifinciranje ruku i prostorija.

– Uprava vrtića zadužena je za pravodobno izvještavanje osnivača o zdravstvenom stanju zaposlenika i djece – ističe u svojoj odluci gradonačelnik Drniša.

Podsjetimo, odluku o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića Drniš gradonačelnik je donio 28. listopada, zbog pozitivnih testova triju odgojiteljica iz tri različite vrtićke skupine, i jedne odgojiteljice u samoizolaciji, te je bilo neophodno poduzeti sve mjere kako bi spriječilo eventualno daljnje širenje virusa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.