U utorak, 30. ožujka

Drnišani, prijavite se na radionicu i saznajte kako dobiti novac za EU projekte

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Poduzetnički susret  ‘Kako dobiti EU novac za projekte u Drnišu?’ održat će se u utorak, 30. ožujka, u drniškoj Velikoj gradskoj vijećnici u 11 sati, i to u okviru projekta ‘STech Standard – Poduzetništvo na dlanu’.

Događaj je besplatan te namijenjen svim subjektima koji su zainteresirani za EU sredstva – javnom sektoru, poduzetnicima, poljoprivrednicima i udrugama, javlja Radiodrniš.hr.

-Što će različiti sektori moći financirati u narednih sedam godina, koje smo lekcije naučili iz prošlog razdoblja i kako na vrijeme pripremiti projekt i dobiti EU sredstva govorit će stručnjaci iz tvrtki UHY Savjetovanje d.o.o. i STech akcelerator iz Splita, dok je Grad Drniš domaćin ovog susreta – kazali su organizatori.

Poduzetnički susret organiziran je sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama koje je propisao Stožer Civilne zaštite, što uključuje i obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekciju ruku, mjerenje temperature pri ulasku u dvoranu i poštivanje distance među sudionicima.

Broj sudionika je ograničen, a zainteresirani za sudjelovanje se obavezno moraju prijaviti ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.