DRNIŠ: Održan 2. ‘Sv. Ante FEST’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Festival duhovne šansone “Sv. Ante Fest” održan je jučer u župnoj crkvi Gospe od ružarija u Drnišu.
Druga je ovo manifestacija duhovne glazbe festivala koju su ove godine brojnoj publici priredili VIS “Sv. Ante” i FRAMA iz Drniša, Damir Topić iz Siverića, Vedran Vegar i VIS “David” iz Knina te VIS “Izidor” iz Splita.

drnis fest2
Organizatori Pučko otvoreno učilište Drniš i Župa Gospe od ružarija Drniš već dugo surađuju. Iza njih je niz festivala i koncerata pa je tako došla i ideja za “Sv. Ante Fest” koji je i svojevrsna priprema za veliku svetkovinu sv. Ante 13. lipnja. Njime se ovom glazbenom gradu, pogotovo mladosti, pruža još jedan vjerski i kulturni događaj koji će, sudeći prema interesu, svakako zaživjeti, istakao je drniški župnik fra Petar Klarić.
– Vjerujemo da ćemo ovime nastaviti tradiciju sakralnog programa u našoj crkvi i našoj zajednici koja je već obogaćena događanjima kao što su Večeri pasionske baštine i Festival zborske duhovne glazbe “Jubilate Deo”, zaključio je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Davor Čupić.

drnis fest3

izvor:radiodrnis


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.