Na drugom mjestu su

Dječji vrtić Drniš bori se za titulu najljepšeg, a svojim glasom možete ih dovesti do pobjede

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dječji vrtić Drniš – područno odjeljenje Drinovci sudjeluje u izboru za najljepši vrtić koji organizira portal Gradonačelnik.hr, glasovanje traje do utorka, a od vodećeg DV Belišće dijeli ih oko 400 glasova.

Unatoč koroni, zbog koje i oni djeluju u izvanrednim i teškim uvjetima, čak 56 dječjih vrtića iz čitave zemlje uključilo se u ovogodišnji izbor najljepšeg vrtića, koji organizira portal Gradonačelnik.hr, a 27 ih se bori za titulu najboljeg vrtića koju će dodijeliti stručni žiri

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na Facebook stranici portala, na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića. U finale natjecanja ušao je i Dječji vrtić Drniš – područno odjeljenje Drinovci. Glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljen pobjednik.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata bit će priznati samo lajkovi na objave na stranici portala.

DV Drniš, područni objekt Drinovci 💜💜💜
Grad Drniš

Posted by Gradonačelnik.hr on Sunday, 6 December 2020


Pratite nas i na društvenim mrežama: