2. Susret tradicijskih proizvođača i gospodarstvenika uz Krku u subotu u Puljanima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“, u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i prirode, konzorcijem AVALON Foundation iz Nizozemske, ÖKL-om iz Austrije i Ecologicom iz Zagreba, te Udruženjem obrtnika i Udrugom Bagatin iz Šibenika, organizira 2. Susret tradicijskih proizvođača i gospodarstvenika uz Krku. Susret će se održati u subotu, 29. studenoga 2014. u kongresnoj dvorani Centra Puljani u Nacionalnom parku „Krka“.

Raspored radionica je sljedeći:

10:00 – 13:30     Dobre prakse suradnje javnih ustanova za zaštitu prirode i poljoprivrednika, voditelj: Wolfgang Suske, Austrija

14:00 – 16:00     Praktični primjeri uspješne suradnje Udruženja obrtnika i Udruge Bagatin iz Šibenika, voditelji: Vlasta Mesić i Denis Škugor

 

Radionice su namijenjene poljoprivrednicima i gospodarstvenicima uz Krku, djelatnicima javnih ustanova za zaštitu prirode i županijskim javnim ustanovama. Ulaz je slobodan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.