'Najljepša božićna čarolija'

Biličani, okitite svoje kuće jer najljepše uređene osvajaju nagrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Bilice i Turistička zajednice ograniziraju nagradni natječaj za izbor najljepše uređene božićne okućnice. U sklopu ‘Najljepše božićne čarolije’ nagradit će tri najljepše okućnice.
– Tijekom prosinca mnogi mještani ukrašavaju svoje kuće i okućnice božićnom dekoracijom što daje dodatnu vrijednost vizualnom identitetu Bilica u blagdanskom raspoloženju. Kako bi dodatno poduprli mještane koji svojim trudom i ukrašavanjem razveseljavaju i osvjetljavaju Bilice, TZO Bilice i Općina Bilice ove godine biraju ‘Najljepšu božićnu čaroliju’ odnosno bira tri najljepše ukrašene okućnice – poručuju iz TZ Općine Bilice.
Prijaviti se možete dostavom fotografija na email adresu tz.opcinabilice@gmail.com, osobnim dolaskom u Turistički ured i putem inboxa na službenim stranicama Instragrama i Facebook stranice TZO Bilice. Natječaj traje od danas 17.12. 2020. do 29. 12. (uključujući i 29.12), a stručni žiri od tri člana će nakon zaprimljenih prijava obići finalne lokacije i donijeti konačnu odluku.
Ako se netko i ne prijavi na natjecanje, a žiri uoči ukrašenu okućnicu automatski ulazi u natjecanje.
Naravno, najbolji će biti nagrađeni te prvo mjesto osvaja nagradu kod kreativca Lulasa, dok
2. i 3. mjesto osvajaju vrijedan poklon paket TZO Bilice i Općine Bilice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.