Zaljubljenici u automobile osnovali ‘Ši Meet’ i u Krešimirovom gradu organiziraju prvi veliki susret

Nekoliko Šibenčana zaljubljenika u limene ljubimce u studenom prošle godine ostvarilo je svoju veliku želju i osnovalo udrugu ‘Ši Meet’ s ciljem okupljanja, razmjene iskustava i zajedničkog druženja svih onih koji vole automobile. Četiri mjeseca kasnije momci rade punom parom i najavljuju prvi veliki ‘meet’ na kojem će se okupiti preko 100 ljubitelja automobila.

– Ideja se rodila spontano prošle godine u trećem mjesecu kada je nas par prijatelja ljubitelja automobila shvatilo da nemamo udrugu koja bi sve one s istim interesima okupila na jednom mjestu. Okupilo se prvo nas pet, šest sa svojim automobilima, priča se pročula pa se lani u svibnju brojka popela na 20 i onda smo ozbiljno počeli razmišljati kako bi mogli oformiti udrugu – priča nam Denis Goreta, predsjednik udruge ‘Ši Meet’.

si meet 2

Riješili su papirologiju i u studenom 2017. godine i službeno osnovali udrugu u kojoj su, osim Gorete kao predsjednika, izabrani i dopredsjednik Ivan Stojanovski te tajnik Stipe Šarić.

– Prije tjedan dana složili smo kompletnu ideju i odlučili organizirati prvi ‘meet’ u Šibeniku. Gospodin Vlado Čović izašao nam je u susret za potrebe održavanja događaja ustupio nam je prostor pored Dalmare centra, gdje je nekad bila karting staza. Tamo će se u kolovozu ove godine okupiti preko 100 zaljubljenika u limene ljubimce, a interes za takvim događajem već sad je velik – govori Goreta.

Prvi ‘Ši Meet Car Style Susret’ izazvao je velik interes na Facebooku gdje su članovi udruge najavili događaj.

– Zasad je svoj dolazak najavilo njih šezdesetak, a kako imamo mnogo prijatelja iz sličnih udruga iz Rijeke, Varaždina i Čakovca, vjerujemo da će nas i oni doći pdoržati. Svakako, dobrodošli su svi, od članova udruge do svih ostalih ljubitelja automobila, bez obzira je li riječ o Fići ili BMW-u – napominje.

Udruga je otvorena za sve ljubitelje automobila, a godišnja članarina od 300 kuna članovima pruža i brojne pogodnosti i popuste kod partnera i sponzora ‘Ši Meet-a’.

si meet

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.