Traži se 300 Šibenčana: Fotkajte se ispred katedrale i postanite dio multimedijalnog postava palače Galbiani

Šibenčani koji žele dati svoj pečat uređenju i opremanju Interpretacijskog centra šibenske katedrale, koji bi svoja vrata trebao otvoriti na proljeće u palači Galbiani, imaju priliku za to idućih mjesec dana. Naime, sve do kraja studenog, utorkom i četvrtkom, održavat će se besplatno fotografiranje Šibenčana na Trgu Republike Hrvatske ispred katedrale, a njihove fotografije bit će projicirane na zidu Interpretacijskog centra paralelno s glavama Jurja Dalmatinca, jednog od najpoznatijih ‘ukrasa’ šibenske ljepotice pod zaštitom UNESCO-a.

Dakle, svakog utorka i četvrtka od 10.30 do 12 sati do kraja studenog imat ćete priliku stati pred fotografa koji će vas fotografirati i za samo par minuta ostavit ćete svoj trag za povijest. Jedini uvjet je da ste stariji od 18 godina, a ukupno je potrebno fotografirati 300 ljudi. Stoga povedite društvo sa sobom, prijatelje, obitelj, koga god želite, i stanite pojedinačno ispred fotoaparata.

Na proljeće ćete vidjeti kako jednostavna fotografija postaje dio originalne priče koju će multimedijalna dvorana palače Galbiani pričati posjetiteljima…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.