'Klapa Intrade i Šibenik se poznaju u dušu'

Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak prvi put nastupaju na Tvrđavi sv. MihovilaFoto: Ilustracija
Tvrđava sv. Mihovila

Svojim šarmom, opuštenošću i radošću Tomislav Bralić i Intrade već godinama osvajaju gdje god stignu. U 2020., kojom ‘vlada’ koronavirus, obilježavaju 35 godina karijere. Od a cappella početaka do današnjega modernog izričaja dalmatinske pisme, prošli su zaista svašta i vidjeli mnoga mjesta, gradove, države, ma i druge kontinente, a 4. rujna po prvi puta stižu na Tvrđavu sv. Mihovila. Koncert je rasprodan u rekordnom roku što svjedoči popularnosti Tomislava Bralića i klape Intrada u Šibeniku.

– Veselim se našem prvom nastupu na Tvrđavi sv. Mihovila. Klapa Intrade i Šibenik se poznaju u dušu. Na festivalu Šibenskih šansona smo nastupili 12 puta i slobodno mogu reći da smo tamo ka’ i doma – izjavio je Tomislav Bralić.

Klapa se raduje koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila jer je to jedan od rijetkih povijesnih prostora na kojem do sada nije nastupila pa će tako u petak napokon ispuniti svoju veliku želju. Tomislav Bralić i Intrade imaju snažnu poveznicu sa Šibenikom jer su upravo na Dalmatinskoj šansoni premijerno izvedene mnoge pjesme koje su obilježile karijeru klape.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.