Tko će za blagdane najljepše ukrasiti izlog? ‘Božićni medenjak’ ove godine donosi bogate novčane nagrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vlasnici poslovnih ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri i ove zime mogu se prijaviti na natječaj ‘Božićni medenjak’ za najmaštovitije ukrašen izlog, a povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice najboljima će dodijeliti bogate novčane nagrade.

– Cilj nam je motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere, a natječaj se odvija već četvrtu godinu za redom. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, koji obuhvaćaju  kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih odnosno ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam – izvijestili su iz šibenske gradske uprave.

Svi zainteresirani Šibenčani trebaju se prijaviti na natječaj do 17. prosinca u prostorije Turističke zajednice grada Šibenika, i to isključivo preko e-mail adrese tz-sibenik@si.t-com.hr.

Povjerenstvo će obići prijavljene objekte, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima nagrada. Prvo mjesto, odnosno Zlatni medenjak, osvojit će novčanu nagradu vrijednu tisuću kuna. srebrni medenjak osvaja 700, dok će Brončanom medenjaku pripasti nagrada u vrijednosti od 500 kuna.

– Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove naše stare gradske jezgre – poručuju iz Grada Šibenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: