Sljedeću srijedu na tvrđavi sv. Mihovila saznajte sve o mogućnostima korištenja fondova Europske unije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s partnerskim institucijama od 24. do 27. travnja  organizira  ‘Tjedan EU fondova’ koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.  Široj javnosti, korisnicima i potencijalnim korisnicima bit će predstavljene aktualne mogućnosti korištenja fondova Europske unije, kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

– Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na brojnim predavanjima i predstavljanjima uspješnih projekata na Sajmu EU mogućnosti i drugim događanjima, kako bi saznali sve što ih zanima o EU fondovima S- pozivaju organizatori.

S obzirom na ograničene kapacitete dvorana u kojima će se održavati prezentacije građani se za sudjelovanje mogu prijaviti putem internetske stranicewww.strukturnifondovi.hr.

U Šibeniku će se program s temama iz područja Europskog socijalnog fonda. organizirati u srijedu, 25. travnja na tvrđavi Sveti Mihovil.Naglasak će biti na projektima obrazovanja, zapošljavanja i razvoja civilnog društva.


Pratite nas i na društvenim mrežama: