'Millenium Šibenik'

Šibenčani danas u svijet šalju glazbenu razglednicu, a 14-satni program snimat će dva drona

Neka od najpoznatijih DJ imena poput Davida Guette i Paola Barbate bit će dio događaja ‘Millenium – Šibenik za cili svit’ koji će se danas s početkom u 10 sati održati u Šibeniku. Naime, od tada pa sve do ponoći cijeli svijet će moći pratiti audio-vizualnu razglednicu iz Šibenika, dva drona snimat će sve, a glazbeni program obuhvatit će od tradicionalnih dalmatinskih i hrvatskih pjesama, pop i rock glazbe, preko disca i Studija 54 do suvremene elektronske glazbe. Program će u noćnim satima biti pojačan i laserima, poručuju organizatori.

‘Pozornicu’ s najzvučnijim svjetskim imenima dijelit će i domaća poput Pere Fullhouse, Stipe Jazzy Širinić, Mate Kokića, Edi the Kinga, Petra/Zac the Saxa i  mnogih drugih.

Ono što je specifično za taj 14-satni događaj je da okupljanja nema, glazba će se emitirati s malih zvučnika i minimalne glasnoće, a svatko jačinu može prilagoditi sebi.

– Glazba i panorama bit će dostupni u bilo kojem dijelu svijeta. Zahvaljujući društvenim mrežama od Sjevernog do Južnog pola. Svatko je može u gradu pojačati ili ne, ali ono najbitnije je da se putem društvenih mreža može linkati, objaviti, pozivati ili podijeliti bilo kome u svijetu i promovirati svoj grad. Glazba je koncipirana tako da obuhvati sve glazbene ukuse – poručili su organizatori.

Projekt su podržali brojne domaće zvijezde, a njihove poruke možete vidjeti na Facebook stranici Millenium Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.