Šansa za nezaposlene: Grad Šibenik traži 380 ljudi na javnim radovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za program zapošljavanja nezaposlenih osoba na javnim radovima. Bit će zaposleno 380 osoba na rok od šest mjeseci za minimalnu bruto plaću od 3.839,47 kuna ili 50 posto troškova minimalne neto plaće u iznosu od 3.839,47 kn ukoliko se ne radi na puno radno vrijeme. Ciljane skupine kojima se nudi posao na javnim radovima su dugotrajno nezaposlene osobe, osobe s invaliditetom, osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada te mladi.

Program javnih radova obuhvaća poslove sanacije gradskih nerazvrstanih cesta. Također, ostali poslovi koji mogu biti obuhvaćeni Programom su čišćenje drveća i niskog raslinja, saniranje divljih odlagališta otpada, održavanje poljskih putova, pomoć pri izradi protupožarnih prosjeka i putova, čišćenje i održavanje rubnih pojaseva uz javne prometnice i željezničke pruge održavanje čistim i uređivanje postojećih izvora vode u šumama te ostale preventivno-uzgojne radove planirane godišnjim planovima ili planovima zaštite od požara te saniranje nerazvrstanih cesta, čijih su vlasnici i za njihovo održavanje nadležne upravo jedinice lokalne samouprave i uprave, zbog posljedica bujičnih poplava.

Kandidati prijave trebaju dostaviti u pisarnicu Grada Šibenika na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 s naznakom ‘Prijava za javne radove’, u roku šest dana od objave poziva. Prijavnica je dostupna na web stranici Grada Šibenika i u Pisarnici Gradske uprave.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.