Raspisan natječaj za izgradnju Centra ‘Trokut’ u Mandalini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik raspisao je natječaj za izgradnju Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 17.38 milijuna kuna bez PDV-a. Izvođač koji bude odabran na natječaju gradit će Centar za nove tehnologije i poduzetništvo na prostoru Mandaline.

– Ovaj inovativni projekt privući će brojne mlade ljude iz cijelog svijeta upravo u Šibenik koji će im postati nezaobilazna točka u kreiranju novih ideja i novih poslova. Ovim projektom nastavljamo raditi na pozicioniranju Šibenika kao grada znanja i novih, inovativnih tehnologija, kazao je gradonačelnik Željko Burić te pozvao sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu.

trokut1

Svi zainteresirani izvođači svoje ponude mogu dostaviti do 6. veljače ove godine u 12 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr.

Projekt uspostave Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut odobren je Gradu Šibeniku na natječaju Europskog fonda za regionalni razvoj, kao projekt razvoja poslovne infrastrukture. Ukupna vrijednost projekta je 27,7 milijuna kuna, od čega je Grad Šibenik ostvario 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.

trokut4


Pratite nas i na društvenim mrežama: