'Podijelite radost Božića'

Prijavite svoj izlog ili prozor na ‘Božićni medenjak’ i osvojite lijepe nagrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tradicionalni nagradni natječaj ‘Božićni medenjak’ bit će održan i ove godine. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

– Već šestu godinu  za redom, cilj je motivirati trgovce i obrtnike da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih, ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam – poručili su organizatori.

Prva nagrada iznosi tisuću kuna, druga 700 kuna, a treća nagrada je 500 kuna.

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju ‘Božićni medenjak 2020.’ trebaju se prijaviti do petka, 18. prosinca  2020. isključivo pismenim putem na mail adresu info@visitsibenik.hr.

– Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre – zaključuju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.