Predstavnici Iskra brodogradilišta na sastanku s gradonačelnikom: ‘Želja nam je biti dugoročni strateški investitor’

Planovi novog koncesionara te buduće investicije na području brodogradnje u Šibeniku bili su tema današnjeg sastanka predsjednika Uprave Iskre Dušana Šešoka te direktora Iskra brodogradilišta 1 Matije Šešoka zajedno sa šibenskim gradonačelnikom Željkom Burićem. Na sastanku su sudjelovali i Roko Vuletić, predsjednik Uprave NCP Grupe te Čedo Petrina, ravnatelj Lučke uprave šibenik.

– Iznimno nas je obradovala vijest što ste prepoznali perspektivu i velike mogućnosti razvoja šibenskog brodogradilišta. Grad Šibenik stoji vam na raspolaganju kao partner i suradnik u razvoju vašeg poslovanja i daljnjem širenju proizvodnje. Šibensko gospodarstvo se oporavilo i čini 30 posto u ukupnim prihodima, stoga nam je drago da se kontinuirano otvaraju mogućnosti za nove investitore – poručio je Burić te predstavio projekte koji će se uskoro realizirati u blizini šibenskog brodogradilišta.

Dušan Šešok zahvalio se gradonačelniku na prijemu te istaknuo kako tvrtka ima velike ambicije u jačanju brodograđevne i remontne djelatnosti u Šibeniku kroz ulaganja u nove tehnologije.

– Želja nam je biti dugoročni strateški investitor te uspostaviti korektan odnos prema Gradu Šibeniku i svim našim poslovnim partnerima te zaposlenima – kazao je Šešok.

Podsjetimo, Ministarstvo mora pomorstva i infrastrukture sklopilo je sukladno odluci Vlade RH, početkom veljače Ugovor o prijenosu koncesije pomorskog dobra luke posebne namjene – brodogradilište Šibenik, s dosadašnjeg koncesionara NCP Remontno brodogradilište Šibenik u stečaju na novog koncesionara Iskra brodogradilište 1.

iskra brodogradiliste

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.