U srcu sezone i šesta linija

Pet puta dnevno brod će iz Mandaline voziti do rive i Martinske. Provjerite vozni red

Kružna brodska linija na relaciji Mandalina – Šibenik – Martinska te brodska linija Šibenik – Jadrija, danas su počele s radom i plovit će do 15. rujna, a objavljen je i vozni red za kružnu liniju.

Linija koja će iz Martinske kretati u 20 sati, vozit će od 1. srpnja do 1. rujna.

Podsjetimo, cijena karte bit će sedam kuna u jednom smjeru, 10 kuna povratna, a od ove godine bit će moguće kupiti i mjesečnu kartu po cijeni od 200 kuna za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska.

Brodska linija Šibenik – Jadrija ima definiranu cijenu od 10 kuna za kartu u jednom smjeru, dok cijena povratne karte iznosi 16 kuna, što znači pojeftinjenje s obzirom da je lani karta u jednom smjeru koštala 12 kuna, a povratna 24. Djeci do šest godina starosti za obje brodske linije osiguran je besplatan prijevoz.

Koncesiju za relaciju Šibenik – Jadrija dobio je obrt Jadran 4 s brodom ‘Plima’, a za relaciju Mandalina – Šibenik – Martinska obrt Avalon Yachting s brodom ‘Avalon’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.