Uvjerljiva pobjeda

Paško Rakić novi je predsjednik GO HDZ Šibenik: ‘Zahvaljujem svim stranačkim kolegama’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Paško Rakić novi je predsjednik Gradskog odbora HDZ Šibenik zahvaljujući pobjedi na unutarstranačkim izborima koji su održani danas. Od oko 900 birača za Rakića je glasalo oko 700 njih, te je tako teško porazio svog protukandidata Branka Perana.

– Uvjerljiva pobjeda kojom sam dobio čvrst legitimitet na dužnosti predsjednika Gradskog odbora u sljedećem mandatu. Zahvaljujem se svim stranačkim kolegama koji izašli danas na birališta , a pogotovo onima koji su meni dali glas. Budući da u sljedećem periodu nemamo nikakvih izbora posvetit ćemo se organizacijskom jačanju stranka, obilasku terena, kadrovskom osvježenju, stvaranju nekih novih politika i vizija, ali sada je najvažnije da da kroz dva tjedna, kada budemo imali skupštinu Gradskog odbora HDZ-a da izaberemo novi gradski odbor s novim ljudima te nakon toga možemo ići u rad – kazao je Rakić.

Na županijskoj razini, članovi stranke danas po principu ‘jedan član jedan glas’ biraju između dosadašnjeg predsjednika Županijske organizacije Nediljka Dujića i protukandidata mu, šibenskog gradonačelnika Željka Burića, a brojanje tih glasova još traje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.