Otvoren 11. OFF festival: Gudalo protiv trzalice i Kries odužili se za prošlu godinu

Bow vs Plectrum (gudalo protiv trzalice) i Krise u četvrtak su se na prvoj večeri jedanaestog izdanja OFF festivala Šibenčanima ‘odužili’ za prošlu godinu kad zbog nevere nisu mogli nastupiti drugu večer festivala.

OFF jazz & blues festival otvorio je nastup Filipa Novosela na tamburi i Tihomir Hojska na kontrabasu nakon čega je na pozornicu izašao etnostastav Kries koji je Šibenčane doslovno ‘izuo iz cipela’.

of15 off off1 off2 off3 off4 off5 off6 off7 off8 off9 off10 off11 off12 off13 off14 off16 off17 off18 off19

Drugi dan festivala, 21. srpnja, na OFF festivalu će po prvi put nastupiti legendarna Zdenka Kovačiček u pratnji devet vrhunskih jazz glazbenika, a nakon nje na pozornicu stupa Kozmodrom. Subota je rezervirana za brazilskog gitarista Igora Pradu i austrijskog klavijaturista Raphaela Wressinga uz prateći bend, a festival će zatvoriti crnogorski glazbenik Rambo Amadeus o čijem se nastupu na istom ovom festivalu  2015. godine još uvijek priča.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.