Od utorka u Knjižnicu samo s covid potvrdom

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Gradske knjižnice Juraj Šižgorić podsjećaju da se od utorka u Knjižnicu može ući samo s Covid potvrdom.
Prema Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021., od utorka, 16. studenoga u prostor Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ Šibenik bit će dopušten samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrdu ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju ili preboljenju bolesti odnosno testiranju na virus SARS-CoV-2 i uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Odluka se ne odnosi na osobe mlađe od šesnaest godina
Korisnici se u prostoru Knjižnice moraju pridržavati osnovnih epidemioloških mjera, odnosno mjerenje temperature na ulazu u Knjižnicu, pravilnog nošenja zaštitne maske, držanja međusobnog razmaka i dezinfekcije ruku, stoji u obavijesti.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.